Cod: I16BMYS

Sticla termoizolanta Pura Stainless, realizata din otel inoxidabil, 100% fara plastic. Este considerata cea mai sigura sticla din lume, fiind certificata non-toxic. Include parte de scurgere cu capac si manson colorat, fabricate din silicon certificat medical. Sticla poate fi utilizata in toate etapele de crestere ale copilului prin inlocuirea accesorii Pura Stainless in functie de varsta: tetina, cioc, pai.
Capacitate: 475 ml
Greutate: 340 g
Dimensiuni: 7 x 22 cm

O sticla pentru o viata! 
Acesta sticla ecologica este cea mai sigura din lume, fiind certificata la nivel mondial drept o sticla non-toxica, anti-bacteriana, 100% fara BPA si fara BPS. Atat sticla, cat si gatul acesteia sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate #304 (18/8) avand garantie pe viata. Partea de scurgere cu capac este realizata dintr-un silicon certificat medical, astfel incat puteti avea siguranta ca utilizati o sticla fara toxine in compozitie.

Sticla usor de utilizat! 
Sticla prezinta doua straturi de izolatie termica, permitand astfel mentinerea temperaturii lichidelor o perioada indelungata. Sticla include o husa de protectie anti-alunecare cu suport pentru deget si un capac in aceeasi culoare, ambele din silicon certificat medical. Mansonul din silicon se regaseste in diverse nuante, pentru a fi pe placul copiilor. Sticla se spala manual, nu se recomanda introducerea in masina de spalat vase.

Copilul creste, sticla evolueaza! 
Sticla se adapteaza nevoilor de crestere ale copilului prin facilitatea de a inlocui foarte usor partea de scurgere cu tetina, cu cioc sau pai, toate aceste accesorii fiind realizate din silicon de inalta calitate.

100% fara plasticSilicon certificat medicalOtel inoxidabilBiberon non-toxic

vezi mai mult

produse similare