Cod: K11SXS

Sticla cu cioc Pura Stainless, realizata din otel inoxidabil, 100% fara plastic. Este considerata cea mai sigura sticla din lume, fiind certificata non-toxic. Include parte cu cioc, capac pentru transport si manson colorat, fabricate din silicon certificat medical. Sticla poate fi utilizata in toate etapele de crestere ale copilului prin inlocuirea ciocului cu accesorii Pura Stainless aferente varstei: tetina, pai, capac sport.
Capacitate: 300 ml
Greutate: 182 g
Dimensiuni: 5.7 x 22 cm

O sticla pentru o viata!
Acesta sticla ecologica este cea mai sigura din lume, fiind certificata la nivel mondial drept o sticla non-toxica, anti-bacteriana, 100% fara BPA si fara BPS. Atat sticla, cat si gatul acesteia sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate #304 avand garantie pe viata. Ciocul este realizat dintr-un silicon certificat medical, astfel incat puteti avea siguranta ca utilizati o sticla fara toxine in compozitie.

Sticla usor de utilizat!
Gradatiile pentru volum se pot observa in interiorul sticlei, pentru a va ajuta sa monitorizați cantitatea de lichid preparata si consumata de bebelusul dvs. Sticla include o husa de protectie anti-alunecare si un capac pentru transport, ambele din silicon certificat medical. Sticla este compatibila si cu alte branduri de tetine, respectiv: ThinkBaby™, BornFree™, Dr. Brown's™ si altele. Mansonul din silicon se regaseste in diverse nuante, pentru a fi pe placul bebelusilor. Sticla poate fi curatata si in masina de spalat vase.

Copilul creste, sticla evolueaza! 
Sticla se adapteaza nevoilor de crestere ale copilului prin facilitatea de a inlocui foarte usor ciocul cu tetina, cu pai sau parte sport, toate aceste accesorii fiind realizate din silicon de inalta calitate.

100% fara plasticSilicon certificat medicalOtel inoxidabilBiberon non-toxic

vezi mai mult

produse similare