Cod: K11NPS

Biberon Pura Stainless pentru bebelusi, realizat din otel inoxidabil, 100% fara plastic. Este considerat cel mai sigur biberon din lume, fiind certificat non-toxic. Include tetina anti-colici cu scurgere medie, capac pentru transport si manson colorat, fabricate din silicon. Biberonul poate fi utilizat in toate etapele de crestere ale copilului prin inlocuirea tetinei cu accesorii aferente varstei: tetina cu alt tip de scurgere, cioc, pai, capac sport, toate Pura Stainless.
Capacitate: 300 ml
Greutate: 182 g
Dimensiuni: 5.7 x 19.6 cm

Un biberon pentru o viata!
Acest biberon ecologic este cel mai sigur din lume, fiind certificat la nivel mondial drept un biberon non-toxic, anti-bacterian, 100% fara BPA si fara BPS. Atat sticla, cat si gatul acesteia sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate #304 avand garantie pe viata. Tetina este realizata dintr-un silicon certificat medical, astfel incat puteti avea siguranta ca utilizati un biberon fara toxine in compozitie.

Biberon usor de utilizat!
Gradatiile pentru volum se pot observa in interiorul sticlei, pentru a va ajuta sa monitorizați cantitatea de lichid preparata si consumata de bebelusul dvs. Biberonul include o husa de protectie anti-alunecare si un capac pentru transport, ambele din silicon certificat medical. Sticla este compatibila si cu alte branduri de tetine, respectiv: ThinkBaby™, BornFree™, Dr. Brown's™ si altele. Mansonul din silicon se regaseste in diverse nuante, pentru a fi pe placul bebelusilor. Biberonul poate fi curatat si in masina de spalat vase.

Bebelusul creste, biberonul evolueaza!
Biberonul se adapteaza nevoilor de crestere ale copilului prin facilitatea de a inlocui foarte usor tetina atasata la sticla, cu o alta tetina cu scurgere diferita, inlocuire cu cioc, cu pai sau parte sport, toate aceste accesorii fiind realizate din silicon de inalta calitate.

100% fara plasticSilicon certificat medicalOtel inoxidabilBiberon non-toxic

vezi mai mult

produse similare