Cod: K11N-AP

Set de biberoane si accesorii Pura Stainless pentru bebelusi. Sunt considerate cele mai sigure sticle din lume, 100% fara plastic, certificate non-toxic. Setul include: 2 biberoane de 300 ml din otel inoxidabil, 2 tetine anti-colici cu scurgere medie, 2 tetine cu scurgere rapida, 2 capete cioc, 2 discuri si 2 capace pentru transport si manson, toate fabricate din silicon certificat medical. Biberonul poate fi utilizat in toate etapele de crestere ale copilului prin inlocuirea tetinei.

Un biberon pentru o viata!
Acest biberon ecologic este cel mai sigur din lume, fiind certificat la nivel mondial drept un biberon non-toxic, anti-bacterian, 100% fara BPA si fara BPS. Atat sticla, cat si gatul acesteia sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate #304 avand garantie pe viata. Tetina este realizata dintr-un silicon certificat medical, astfel incat puteti avea siguranta ca utilizati un biberon fara toxine in compozitie.

Biberon usor de utilizat!
Gradatiile pentru volum se pot observa in interiorul biberonului, pentru a va ajuta sa monitorizați cantitatea de lichid preparata si consumata de bebelusul dvs. Biberonul include o husa de protectie anti-alunecare si un capac pentru transport, ambele din silicon certificat medical. Biberonul este compatibil si cu alte branduri de tetine, respectiv: ThinkBaby™, BornFree™, Dr. Brown's™ si altele. Mansonul din silicon se regaseste in diverse nuante, pentru a fi pe placul bebelusilor. Biberonul poate fi curatat si in masina de spalat vase.

Bebelusul creste, cana evolueaza!
Biberonul se adapteaza nevoilor de crestere ale copilului prin facilitatea de a inlocui foarte usor tetina cu o alta tetina cu scurgere diferita, inlocuire cu cioc, cu pai sau parte sport, toate aceste accesorii fiind realizate din silicon de inalta calitate.

100% fara plasticSilicon certificat medicalOtel inoxidabilBiberon non-toxic

vezi mai mult

produse similare