Sticla termoizolanta Pura Stainless 475 ml

Cea mai sigura sticla din lume, 100% fara plastic, certificata non-toxic. Include parte de scurgere cu capac, manson, fabricate din silicon certificat medical. Sticla este termoizolanta, realizata din otel inoxidabil si poate fi utilizata in toate etapele de crestere ale copilului prin inlocuirea accesoriilor in functie de varsta: tetina, cioc, pai. 
Greutate: 340 g
Dimensiuni: 7 x 22 cm

More details

158 lei

Mai multe informatii

O sticla pentru o viata! 
Acesta sticla ecologica este cea mai sigura din lume, fiind certificata la nivel mondial drept o sticla non-toxica, anti-bacteriana, 100% fara BPA si fara BPS. Atat sticla, cat si gatul acesteia sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate #304 (18/8) avand garantie pe viata. Partea de scurgere cu capac este realizata dintr-un silicon certificat medical, astfel incat puteti avea siguranta ca utilizati o sticla fara toxine in compozitie.

Sticla usor de utilizat! 
Sticla prezinta doua straturi de izolatie termica, permitand astfel mentinerea temperaturii lichidelor o perioada indelungata. Sticla include o husa de protectie anti-alunecare cu suport pentru deget si un capac in aceeasi culoare, ambele din silicon certificat medical. Mansonul din silicon se regaseste in diverse nuante, pentru a fi pe placul copiilor. Sticla se spala manual, nu se recomanda introducerea in masina de spalat vase.

Copilul creste, sticla evolueaza! 
Sticla se adapteaza nevoilor de crestere ale copilului prin facilitatea de a inlocui foarte usor partea de scurgere cu tetina, cu cioc sau pai, toate aceste accesorii fiind realizate din silicon de inalta calitate.

100% fara plasticSilicon certificat medicalOtel inoxidabilBiberon non-toxic

Parerea clientilor

Autentifica-te pentru a putea scrie un comentariu

Produse similare