Cana cu pai Pura Stainless 300 ml

Cea mai sigura cana din lume, 100% fara plastic, certificata non-toxic. Include parte cu pai, capac pentru transport si manson, fabricate din silicon certificat medical. Cana poate fi utilizata in toate etapele de crestere ale copilului prin inlocuirea ciocului cu accesorii aferente varstei: tetina, cioc, capac sport. 
Greutate: 182 g
Dimensiuni: 5.7 x 22 cm

More details

117 lei

Mai multe informatii

O cana pentru o viata! 
Acesta cana ecologica este cea mai sigura din lume, fiind certificata la nivel mondial drept o cana non-toxica, anti-bacteriana, 100% fara BPA si fara BPS. Atat sticla, cat si gatul acesteia sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate #304 avand garantie pe viata. Paiul este realizat dintr-un silicon certificat medical, astfel incat puteti avea siguranta ca utilizati o cana fara toxine in compozitie.

Cana usor de utilizat! 
Gradatiile pentru volum se pot observa in interiorul canii, pentru a va ajuta sa monitorizați cantitatea de lichid consumata de bebelusul dvs. Cana include o husa de protectie anti-alunecare si un capac pentru transport, ambele din silicon certificat medical. Cana este compatibila si cu alte branduri de tetine, respectiv: ThinkBaby™, BornFree™, Dr. Brown's™ si altele. Mansonul din silicon se regaseste in diverse nuante, pentru a fi pe placul bebelusilor. Cana poate fi curatata si in masina de spalat vase.

Copilul creste, cana evolueaza! 
Cana se adapteaza nevoilor de crestere ale copilului prin facilitatea de a inlocui foarte usor paiul cu tetina, cu cioc sau parte sport, toate aceste accesorii fiind realizate din silicon de inalta calitate.

100% fara plasticSilicon certificat medicalOtel inoxidabilBiberon non-toxic

Parerea clientilor

Autentifica-te pentru a putea scrie un comentariu

Produse similare