Cod: 00205

Jucarie pentru bebelusi, realizata din bumbac organic 100%. Batista este foarte moale, fiind un excelent prieten de dormit pentru bebelus. Este prevazuta cu inel natural pentru dentitie, realizat din lemn de artar, care ajuta la calmarea durerilor provocate de cresterea dintilor. Inelul pentru dentitie poate fi usor inlocuit cu o suzeta, daca se doreste. Iepurasul atasat este de asemenea din bumbac organic iar ochii iepurasului sunt brodati.
Varsta recomandata: 0 luni+
Material: 100% bumbac organic (GOTS)
Dimensiune: 25 x 25 cm
Inel: lemn de artar tratat cu ceara de albine
Ambalaj: carton certificat, imprimat cu cerneala de soia
Brand: Wooly Organic
Fabricata in Letonia.

Jucariile sunt realizate din materiale 100% din bumbac organic, certificate GOTS. Umplutura jucariilor este 100% din fibre de porumb, naturale, hipoalergenice si antibacteriene. Inelul este din lemn de artar tratat cu ceara de albine.

Bumbacul organic este cultivat fara Certificare produs organic - GOTSutilizarea ingrasamintelor toxice sau apesticidelor si este cules manual. In productia jucariilor din bumbac organic nu se utilizeaza produse chimice sau agenți de colorare care conțin metale grele si compusi organici cu clor. Acest lucru este important in alegerea jucariilor pentru copii si bebelusi, deoarece pielea acestora este foarte sensibila. Atunci cand bebelusul tau se joaca cu jucarii din materiale organice, nu trebuie sa iti mai faci griji cand acestea sunt bagate in gura. Bebelusul tau se va simti minunat alaturi de un prieten de nadejde, realizat din bumbac organic.

Materialele naturale sunt intotdeauna cea mai sanatoasa alegere!

vezi mai mult

produse similare