Cod: 00201

Jucarie pentru copii, realizata din bumbac organic 100%. Acest adorabil iepuras este un prieten minunat pentru copii. Un prieten jucaus cu ochii brodati, cu maini si picioare flexibile. Iepurasul Bunny masoara 30 cm in sezut si vine ambalat intr-o frumoasa cutie de carton, potrivita si pentru cadou.
Varsta recomandata: 3 luni+
Material: 100% bumbac organic (GOTS)
Dimensiune: 30 cm in sezut
Umplutura: fibre de porumb (Oeko Tex 100)
Ambalaj: carton imprimat cu cerneala de soia (FSC)
Brand: Wooly Organic
Fabricata in Letonia.

Jucariile sunt realizate din materiale 100% din bumbac organic, certificate GOTS. Umplutura jucariilor este 100% din fibre de porumb, naturale, hipoalergenice si antibacteriene.

Bumbacul organic este cultivat fara Certificare produs organic - GOTSutilizarea ingrasamintelor toxice sau apesticidelor si este cules manual. In productia jucariilor din bumbac organic nu se utilizeaza produse chimice sau agenți de colorare care conțin metale grele si compusi organici cu clor. Acest lucru este important in alegerea jucariilor pentru copii si bebelusi, deoarece pielea acestora este foarte sensibila. Atunci cand bebelusul tau se joaca cu jucarii din materiale organice, nu trebuie sa iti mai faci griji cand acestea sunt bagate in gura. Bebelusul tau se va simti minunat alaturi de un prieten de nadejde, realizat din bumbac organic.

Materialele naturale sunt intotdeauna cea mai sanatoasa alegere!

vezi mai mult

produse similare